keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Pieniä kirppislöytöjä

Kuntosali, jolla käyn on monella tavalla hyvällä sijainnilla: se on lähellä kotiani, autoileville on hyvät parkkipaikat ja mikä parasta sieltä saadun hyvän olon lisäksi; se sijaitsee aivan kirpputorikeskittymän vieressä! Eli kuntoilun jälkeen voi poiketa vaivihkaa kurkkaamassa olisiko mitään aarteita sattunut matkan varrelle...
Tänään kuntoilu tuotti tulosta sekä fyysisesti, henkisesti että visuaalisesti. Enkä nyt tarkoita että silmä olisi kuntosaliharjoittelun lomassa harhaillut :D  Vaan kirpputorilta löysin pari kivaa juttua, jotka heti pisti silmääni. Edelliseen kirjoitukseeni liittyen löysin taas jotain punaista, mutta myös oikeasti käytännöllistä ja käyttöön menevää. Riihimäen Ilona-laseja ja vieläpä alkuperäisessä pakkauksessaan! Ei ehkä kovin arvokasta, mutta hauskan mallisia ja kivoja laseja. Tosin mieheni mainitsi tiskatessaan, että kaapit ei kohta riitä kupeille... Mun mielestä pitäis ostaa vaan enemmän kaappeja ;)


























































2 kommenttia:

  1. Iiiih! Mun toisella mummollani on noita laseja. Tulee heti kyseisen mummon pipperit (pikkuleivät) ja maidonjuonti noista laseista mieleen. Ihania, tunnelmallisia. Vähän sellaisia rumankauniita :)

    VastaaPoista
  2. Nämä kyllä herättävät muistoja lapsuuden kyläilyreissuista! Olen nyt metsästänyt myös niitä laseja, joissa on kolmiapilan lehtiä. Ne on kans sympaattisia :)

    VastaaPoista