keskiviikko 27. elokuuta 2014

Ruokaa, ruokaa!















Ruokaa pitää laittaa joka päivä ja sitä pitää olla pöydässä monta kertaa päivässä. Tai voisihan sitä ostaa valmiinakin, mutta näin etenkin vuorotteluvapaalla ollessa pitää ajatella myös taloudellista puolta. Ruuanlaitto on lisäksi mukavaa kun sen saa tehdä kaikessa rauhassa! Jonkinlaista henkistä mielihyvää tulee myös siitä, että saa hyödynnettyä jääkaapista kaikki ainesosat eikä ruokaa mene hukkaan.
Terveellistä ja kevyttä valmistettaessa kesäkurpitsa on hyvä valinta ja valmistin siitä tällä kertaa pihvejä. Leivitin viipaleet kananmunassa ja jauhoseoksessa, johon käytin mausteena suolaa, suolaa, enemmän suolaa ja mustapippuria, currya sekä sipulijauhetta. Paistoin pihvit voissa ja voitte arvata, että hyvää tuli! Terveellisyys ja keveys taisi kyllä haihtua liesituulettimen mukana taloyhtiön hormeihin...


















(ja sitten vielä tiikerikakkua jälkkärikahvien kanssa)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti